Despre noi

 
AMASS partenerul dumneavoastra de incredere !

CE ESTE AMASS?

AMASS, brand cu traditie in piata de sisteme de incalzire si degivrare este o companie specializata in sisteme economice de incalzire.

AMASS, companie dedicate pe solutii sanatoase si economice de incalzire, mai ieftine decat gazul aplicand urmatoarele principii: cost investitie redus, cost consum cat mai mic, sisteme cu confort termic maxim, sisteme sanatoase (fara generare de praf, curenti de aer si fara pericole de explozii, inundatii si asfixiere), durata de viata cea mai mare si fara cheltuieli de mentenanta. Solutiile de incalzire AMASS sunt mai ieftine la consum decat solutia traditionala de incalzire pe gaz (centrala termica cu radiatoare) si . Ambele sisteme AMASS obtin rezultate de 800-900 kwh medie luna iarna (oct-martie) pentru o casa de 100 mp izolata termic pentru ca respecta cele 4 principii, numite si PRINCIPIILE ECONOMICITATII UNUI SISTEM DE INCALZIRE:
 • inertie termica (primesc caldura rapid si o cedeaza treptat)
 • functii speciale suplimentare de reducere consum (transformarea frecventei continue a curentului in frecventa pulsatorie, cupla termica)
 • putere instalata mai mica (conform normativ proiectare instalatii), eficienta energetica
 • resursa inepuizabila (energia electrica)

Datorita seriozitatii si profesionalismului, AMASS se poate lauda dupa o experienta de 15 ani ca asigura servicii de consultanta si montaj ireprosabile.

CARE ESTE PRINCIPIUL AMASS?

Pornim de la principiul ca progresul si cresterea calitatii vietii clientilor nostrii este misiunea noastra.
Astfel am urmat urmatorii pasi

Astfel am urmat urmatorii pasi:

 • Am studiat si ales sa promovam tipul de sisteme de incalzire cele mai economice, sanatoase si confortabile pentru caminul clientilor nostri. Alegerea tipurilor de sisteme de incalzire pe care le comercializam a fost facuta dupa studiul tuturor tipurilor de sisteme de incalzire aflate in piata de la centrala termica pe gaz traditionala la cele mai moderne solutii europene.
 • Am dus in permanenta o campanie de informare a pietei, partenerilor si clientilor nostri prin conferinte, campanii media si tv.
 • Am ales sa colaboram doar cu branduri de producatori care sunt renumiti ca fiind cei mai buni din piata europeana, astfel suntem singura companie care importa produse fabricate in Danemarca (multe branduri europene din piata romaneasca fabrica produsele in afara continentului) si Germania.
 • Am focusat energia si atentia pe implementarea corecta si promta a sistemelor comercializate. Suntem compania cu cea mai mare experienta tehnica si cele mai bune produse din zona solutiilor ofertate. Detinem cel mai bun si complex pachet de servicii din piata de profil pentru a obtine in parteneriat cu clientii nostrii consum cat mai mic la o calitate a confortului cat mai mare.
 • Ne-am pozitionat nu ca distribuitori a acestor produse ci ca ghizi pentru clientii nostri de la alegerea solutiilor potrivite pana la finalizarea procesului de implementare a acestor produse. Totul pentru ca clientul nostru, impreuna cu familia lui sa aiba parte de un confort maxim in caminul lui.
Mergand de-a lungul anilor pe aceste principii am reusit sa atragem parteneri importanti, cat si noi clienti veniti din recomandarile clientilor nostri multumiti si mai ales sa ne laudam cu un numar extrem de mic de situatii de servisare a sistemelor AMASS.

Suntem o echipa dinamica, cu experienta, iar filozofia noastra de afaceri graviteaza in jurul valorilor pe care le-am cultivat de-a lungul anilor: integritate, profesionalism si fidelitate fata de partenerii nostri.

Suntem promotori ai brandurilor de cea mai buna calitate dublate de proiectare realizata de ingineri si auditori energetici. Asiguram cele mai sigure si inovatoare solutii din piata europeana de sisteme de incalzire, sisteme care reprezinta progresul tehnologic si economic in acest domeniu.
CARE ESTE MISIUNEA AMASS?

CARE ESTE MISIUNEA AMASS?

Misiunea AMASS este de a ridica nivelul calitatii vietii in caminele dumneavoastra, promovand sisteme de incalzire mai sanatoase, mai confortabile si mai economice.

DE CE AMASS?

 • AMASS este singura companie romaneasca ce importa produse fabricate in Danemarca. Calitatea produselor este la nivel de top european.
 • AMASS este singura companie romaneasca ce detine echipamentele specializate pentru detectie defect sisteme de incalzire electrica in pardoseala si poate remedia eficient si promt orice defectiune a acestor tipuri de sisteme.
 • AMASS detine cea mai variata gama de produse de incalzire economica din piata completate de confort si sanatate fiind importator unic pe solutii de incalzire de ultima generatie.
 • AMASS detine primele lucrari din tara pentru biserici si zootehnie. Inginerii din echipa AMASS si-au adus contributia la proiectarea si instalarea acestor sisteme de acum 15 ani.
 • AMASS detine solutiile de automatizare cele mai complexe din piata, solutii unice care ajuta la rezolvarea problemelor de bransament scazut.
 • AMASS asigura garantie 20 de ani si efectueaza promt lucrari in toata tara la cea mai buna calitate de montaj.
 • AMASS detine certificate de calitate in management ISO 9001 si ISO 14001.
DE CE AMASS?
Ne-am folosit experienta, profesionalismul si capacitatea rapida de executie pentru a duce la bun sfarsit proiecte pentru clienti importanti ai pietii imobiliare romanesti.

Iata doar cativa: BNR, Clubul Dinamo, PRO Media, Vama DElamode, biserici, ferme zootehnice, 3 stadioane, malluri, primaria Craiova, facultatea de Agronomie, Catedrala ortodoxa din Fagaras si sute de cladiri rezidentiale etc.

 Contact
telefon 0788 5555 88
email office@amass.ro

consultant

ce spun clientii

montam in toata tara

calculeaza-ti consumul

cere-ne o cotatie de pret

Lucrari de referinta

 • Primaria Craiova

  Primaria Craiova

 • Stadion Emil Alexandrescu-Iasi

  Stadion Emil Alexandrescu-Iasi

 • Biserica Galati

  Biserica Galati

 • Biserica Samabata de sus

  Biserica Sambata de sus

 • Banca Nationala a Romaniei (BNR)

  Banca Nationala a Romaniei (BNR)

Informatii suplimentare
AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
15 ani de experienta in sisteme de incalzire electrica
singurul sistem de incalzire produs in damenarca
incalzire in pardoseala cu garantie 20 ani
incalzire in pardoseala pentru facultatea de agronomie
incalzire pentru 3 stadioane din romania
sisteme de incalzire electrica pentru banca bnr
Cariere Contact Lucrari de referinta Studii de caz
0788 555 588    office@amass.ro