Incalzirea electrica in pardoseala

 
Consum economic, racordare la panouri fotovoltaice, automatizare inteligenta.
Medie luna iarna 800-900 kwh pentru o casa de 100mp

Eleganta si eficienta intr-un produs complet.

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala ofera o gama completa de beneficii transformandu-l in solutia de incalzire perfecta pentru caminul dumneavoastra:
 • Investitie accesibila mai mica sau similara cu solutiile pe centrale termice cu radiatoare.
 • Solutiile AMASS obtin performante de consum similare sau mai mici decat solutiile cu centrale termice cu gaz si radiatoare. Medie luna iarna 800-900 kwh pentru o casa de 100mp
 • Solutiile de incalzire AMASS permit sa conectati sistemul de incalzire cu investitie diminuata de 30% la solutiile de independenta energetica (panouri fotovoltaice etc), deoarece au putere instalata redusa.
 • Solutiile AMASS permit montajul solutiilor economice de incalzire su parchet, gresie, granit si orice tip de pardoseala care permite trecerea caldurii.
 • Sanatate si confort termic perfect (regleaza limfocite si leucocite, coboara adrenalina diminuand starea de stres)
 • Fara costuri de intretinere si verificari solutiile AMASS au si cea mai mare durata de viata (solutii Danemarca 80 de ani, solutii Germania 50 de ani).
 • Cea mai mare garantie din piata oferita pentru solutiile din Danemarca
 • AMASS asigura cu echipe proprii specializate, montaj in toata tara
 • Reduce costurile de investitie in solutiile de

Investitie redusa

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala au un pret de investitie cu 50% mai mic decat varianta clasica, centrala pe gaz cu radiatoare.

Confortul termic maxim

Corpul omenesc, pentru a fi in confort maxim termic, necesita o anumita miscare a aerului cald pe verticala incaperii.

Specialistii au descris astfel o curba termica ideala pentru corpul omenesc.

In functie de unde este pozitionata sursa de incalzire, plafon, pardoseala, radiator etc, fiecare sursa descrie o miscare a aerului cald pe verticala, specifica.

Curba termica rezultata pentru sistemul de incalzire in pardoseala este aproape perfect suprapusa peste curba termica ideala a corpului omenesc ceea ce explica de ce ne simtim atat de bine intr-o camera in care avem incalzire in pardoseala.

Este ideala pentru copii, creand un mediu perfect pt sanatatea lor, acest fapt este cunoscut si aplicat in multe tari ale Europei, mai ales cele nordice.

Investitie redusa + Confortul termic maxim unui sistem de incalzire

Economic in exploatare

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala sunt singurele sisteme de incalzire mai ieftine ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz, datorita cumularii urmatorilor factori:

 • Inertie termica: va aduceti aminte de radiatoarele vechi din fonta care erau mai economice decat noile radiatoare de otel? Datorita inertiei termice (cedarea treptata a caldurii) un sistem de incalzire pe acest principiu este mai economic
 • Automatizare inteligenta : functiile superioare ale termostatelor AMASS fac ca de exemplu sistemul sa nu consume curent daca deschideti geamul pentru aerisirea incaperii sau sa invete in timp, in mediul in care sunt montate si sa porneasca doar cu cate minute sunt necesare inainte ca sa ajunga la temperatura setata de dvs
 • Evolutia pretului de gaz, care, in ultimii 15 ani, a crescut de 4 ori fata de unitatea electrica.(vezi foto ....) si care va continua sa creasca deoarece gazul este o resursa naturala epuizabila si importata, in timp ce energia electrica se produce in mod inepuizabil (eolian, solar, nuclear, etc)

Tabel despre economia sistemelor de incalzire

 • Cel mai important aspect este eficienta energetica, sistemul beneficiaza de un necesar termic mai mic decat orice alt sistem de încalzire, conform normativelor de calcul SR-1907. Astfel, pentru o camera în care initial era necesar un radiator de 1000 W, cu incalzirea în pardoseala este nevoie de doar 700-800W, aceasta valoare devenind un beneficiu incontestabil si pentru cei care isi produc propria energia electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice sau eolian.

Cumulandu-se factorii de mai sus in Romania, clientii AMASS care au constructii noi, bine izolate si care beneficiaza in plus si de serviciile noastre gratuite de detectie a pierderilor de caldura cu camera cu termoviziune, ajung la o medie orara de 10-12wh/mp energie consumata in perioada de iarna.

siguranta si sanatate prin incalzire in pardoseala amass

Siguranta in exploatare

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire care prezinta riscuri de explozie, inundatie si incediu, sistemele AMASS prin constructia lor nu prezinta aceste riscuri pentru siguranta casei dvs si nici macar riscuri la electrocutare.
Fiecare cablu incalzitor este protejat automat in tabloul electric de un echipament care asigura pe langa protectia la scurtcircuit si suprasarcina, si protectie la electrocutare, decupland automat curentul electric daca apare acest pericol.

Sanatate pentru familie

Nu se creeaza curenti de aer, astfel nu exista diferente de temperatura, ceea ce înseamna o miscare diminuata mult a prafului. Este elimanta si senzatia de aer uscat dat de sistemele bazate pe radiatoare. Este recomandat medical persoanelor alergice la praf.
Sistemele AMASS sunt fabricate si importate din Danemarca. AMASS se pozitioneaza pe primul loc în piata datorita calitatii pe care o promoveza în România, precum si garantiei oferite de pana la 25 de ani si a serviciilor specializate de detectie si service. Este singura companie care garanteaza si pardoseala pentru montajele efectuate.
Eleganta si stil cu sistemele amass

Eleganta si stil

Intregul sistem este ingropat in sapa, permitand o decorare eleganta a incaperilor, mai ales cele cu suprafete vitrate mari.

Usurinta si confort in exploatare

Termostatele digitale, automatizate sunt usor de setat pe intervale orare diferite si temperaturi diferite.
Montaj in sapa pardoseala electrica + Montaj in adezivul gresiei + Montaj direct sub parchet

Montaj in sapa

Pentru pardoseli noi construite sistemul nu necesita sapa speciala sau grosimi speciale.
Peste suprafata de beton se aseaza polistiren extrudat 2-3cm care are rolul de a izola termic transferul caldurii catre alte spatii.
Peste polistiren se pozitioneaza plasa STM cu dublu rol de armare a sapei si de sustinere a cablului incalzitor AMSflex.
Sapa este de grosimi obisnuite, semiumeda si se intinde pe directia spirelor montate. Deasupra sapei se poate monta parchet, gresie, marmura, mocheta si orice alta pardoseala care nu izoleaza termic

Montaj in adezivul gresiei

Pentru montajul in pardoseli care se renoveaza (sapa este deja turnata) acolo unde deasupra se monteaza gresie, produsul AMSmat este solutia dvs.
AMSmat este un covoras incalzitor foarte subtire care se monteaza direct sub gresie, in grosimea adezivul.
Covorasul prezinta o grosime de numai 2-3 mm si va fi ingropat integral in grosimea adezivului.

Montaj direct sub parchet

Pentru montajul in pardoseli care se renoveaza (sapa este deja turnata ) acolo unde deasupra se monteaza parchet, produsul AMSmat AL este solutia dvs. AMSmat este un covoras incalzitor inglobat in folie de Aluminiu, foarte subtire care se monteaza direct sub parchet.

Covorasul prezinta o grosime de numai 2-3 mm si va fi montat peste un strat de 3-5mm de polistiren direct sub parchet. Prezinta marele beneficiu ca poate fi demontat usor ulterior si montat in alta locatie.

Durata de viata foarte mare

Are o durata de viata cat a cladirii, cablurile AMASS fabricate in Danemarca, datorita constructiei complexe cu compunere de teflon, kevlar si silicon, sunt superioare altor produse similare si au o durata de viata cat a cladirii.

Service rapid si pe zona restransa

AMASS detine gama completa de echipamente necesara detectiei in sapa. Cu ajutorul ultrasunetelor se detecteaza local pe o arie de 15 cm defectul si se remediaza rapid cu un kit special.

Cablurile superioare AMASS, cu rezistenta sporita la actiuni mecanice sunt perfect adaptate la exploatare. Un alt avantaj major al sistemelor de incalzire in pardoseala este ca in cazul unui defect, caldura inmagazinata in anvelopa cladirii dvs asigura prin degajare treptata caldura spatiului timp de 2-3 zile, astfel confortul termic al familiei dvs nu este afectat.

Specialistii AMASS va asigura sprijinul tehnic in maxim 24 ore de la sesizarea dvs.

Garantie 25 ani

AMASS asigura o garantie de 25 ani pe produsele sale, acestea sunt singurele produse fabricate exclusiv in Danemarca.

Datorita constructiei superioare si calitatii ireprosabile a produselor sale, AMASS.

Suna chiar acum si afla cotatia pentru casa ta!

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala Garantie 20 ani
 Contact
telefon 0788 5555 88
email office@amass.ro

consultant

ce spun clientii

montam in toata tara

calculeaza-ti consumul

cere-ne o cotatie de pret

Lucrari de referinta

 • Primaria Craiova

  Primaria Craiova

 • Stadion Emil Alexandrescu-Iasi

  Stadion Emil Alexandrescu-Iasi

 • Biserica Galati

  Biserica Galati

 • Biserica Samabata de sus

  Biserica Sambata de sus

 • Banca Nationala a Romaniei (BNR)

  Banca Nationala a Romaniei (BNR)

Informatii suplimentare
AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
15 ani de experienta in sisteme de incalzire electrica
singurul sistem de incalzire produs in damenarca
incalzire in pardoseala cu garantie 20 ani
incalzire in pardoseala pentru facultatea de agronomie
incalzire pentru 3 stadioane din romania
sisteme de incalzire electrica pentru banca bnr
Cariere Contact Lucrari de referinta Studii de caz
0788 555 588    office@amass.ro

Calcul Preț Cariere Servicii Detecție Ce spun clienții Acte caritabile