SISTEME DE INCALZIRE NOCIVE

În piața românească se găsesc multiple sisteme de încălzire nocive. Printre acestea se numără foliile de carbon, produse specific coreene, dar și echipamente de încălzire numite plasme cu infra-roșu, foarte asemănătoare cu televizoarele. Atât foliile de carbon, cât și aceste plasme, sunt foarte periculoase. De ce sunt periculoase?

În ceea ce privește foliile de carbon, acestea au o radiație electromagnetică care depășește cu mult limita admisibilă a corpului uman.

Mai nocive decât foliile de carbon, sunt plasmele cu infra-roșu. Acestea se montează în încăperi, încălzind corpurile, nu și aerul. Cea mai periculoasă componentă a sa este că afectează sănătatea umană, întrucât radiația cu infra-roșu are 3 lungimi de undă: scurtă, medie și lungă. Cea scurtă este folosită în mediul medical, pe termen scurt și doar sub îndrumare medicală. În casa dumneavoastră, folosită constant, devine o agresiune asupra corpului dumneavoastră.

Cele mai sănătoase sisteme de încalzire sunt reprezentate de sistemele de încalzire în pardoseală. Conform studiilor recente, este cel mai sănătos sistem de încălzire din două puncte de vedere: din punct de vedere al distribuției căldurii pe verticală, cât și din punct de vedere al influenței psihice. Sistemele în pardoseala sunt cele care reglează limfocitele și leucocitele, coboară adrenalina sindromului stresului și cresc dopamina sindromului plăcerii. Ce înseamnă acest lucru? Că dumneavoastră veți avea o senzație de bine, de protecție, motiv pentru care compania AMASS și-a îndreptat atenția către aceste sisteme de încălzire benefice pentru sănătatea dumneavoastră.

Informatii suplimentare
AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
15 ani de experienta in sisteme de incalzire electrica
singurul sistem de incalzire produs in damenarca
incalzire in pardoseala cu garantie 20 ani
incalzire in pardoseala pentru facultatea de agronomie
incalzire pentru 3 stadioane din romania
sisteme de incalzire electrica pentru banca bnr
Cariere Contact Lucrari de referinta Studii de caz
0788 555 588    office@amass.ro