COST CONSUM LUNAR LA INCALZIRE IN PARDOSEALA ELECTRICA

Costurile variaza foarte mult in functie de cine este persoana care monteaza si proiecteaza. Este foarte important ca sistemul de incalzire sa fie amplasat intr-un mediu izolat termic. Acest sistem inmagazineaza caldura, asadar in exteriorul resedintei trebuie sa existe o bariera termica.

Orice beneficiar care isi izoleaza corect casa are un consum mic. Clientii AMASS raporteaza o medie de consum de 500-600 lei pe o perioada de 6 luni, pentru o casa de 140/150 de mp.

Media de consum poate cuprinde si ceilalti consumatori, in functie de cat de bine este izolat termic. In calcule, la o putere de 120 W/ m² instalata, media de consum a unui sistem de incalzire AMASS este de aproximativ 10/12 W/ora pe m².

Media lunara de consum a sistemului de incalzire electrica in pardoseala este data de grija beneficiarului de a izola corect casa si de functiile suplimentare de reducere consum.

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »