RADIATOARE CU ROCA VULCANICA

Ultimul tip de radiatoare din Germania cu reducere a consumului de pana la 40% fata de radiatoarele pe gaz

SINGURUL RADIATOR DIN LUME CARE GARANTEAZA CONSUM DE ENERGIE ELECTRICA DE MAX 35 MIN / ORA

Aceste radiatoare sunt dotate cu o termocupla care in momentul in care radiatorul atinge temperatura de 80 C acesta opreste alimentarea cu energie electrica.

Datorita rocilor vulcanice care au inertie termica foarte mare acest radiataor isi mentine temperatura inca cel putin 40 minute nemaifiind nevoie de alimentare cu energie electrica. (aduceti-va aminte de vechile radiatoare de fonta care erau mai economice decat radiatoarele de otel pentru ca aveau capacitatea de acumulare de caldura si pierderea ei treptata in timp).

Astfel se realizeaza o importanta economie de energie electrica aducand beneficii financiare majore. (platiti cu pana la 40% mai putin decat daca ati utiliza un sistem de incalzire cu CT pe gaz si radiatoare) - vezi studiu de caz.

In momentul in care temperatura radiatorului scade sub 80 C termocupla permite realimentarea radiatorului daca senzorul termostatului stabileste ca este nevoie de surplus de caldura, altfel el detine caldura inmagazinata pentru inca 40 de minute.

Ciclul se repeta atat timp doar cat e necesar sa fie mentinuta temperatura. Practic se foloseste la maximum caracteristica de inertie termica impreuna cu automatizare (termostat) pentru a se obtine costuri mult reduse in consum.

Radiator economic cu roca vulcanica, singurul radiator din lume cu limitare de consum la maxim 35 minute/ora

Radiator economic cu roca vulcanica, singurul radiator din lume cu limitare de consum la maxim 35 minute/ora

Radiator Visage economic
cu inmagazinare caldura.
Eficient si elegant

Radiator Visage economic cu inmagazinare caldura. Eficient si elegant
Garantie 20 ani! Fabricat in Danemarca!
consultant ce spun clientii montam in toata tara calculeaza-ti consumul cere-ne o cotatie de pret
Lucrari de referinta

Solutii economice de incalzire mai ieftine decat gazul: incalzire electrica in pardoseala, electrica si totusi economica, radiatoare electrice cu roca vulcanica. Beneficiile incalzirii in pardoseala, consum, preturi, ce spun clientii.

Copyright 2024 Toate drepturile rezervate Amass Confort Systems SRL
Politica prelucrare date cu caracter personal.

AMASS PARTENERUL IDEAL PENTRU CA:
vezi toate lucrarile de referinta »