Contacteaza-ne: 0788 555 588

Incalzire pardoseala covorase incalzitare cabluri
 

Incalzire pardoseala

AMASS promoveaza sisteme de incalzire pardoseala dezvoltate in Danemarca. Sistemele AMASS au ca si componente de baza cablurile AMSmat, care sunt cabluri cu caracteristici speciale, capabile sa degajeze controlat caldura, la trecerea curentului electric prin acestea. Aceasta operatiune este perfect controlata de termostatele electronice de control, care poarte numele AMStemp.

Sistemele AMASS realizeaza eficient incalzirea pardoselii pentru orice tip de incapere, ideale pentru camerele de acasa, minunate in baie sau in dormitor, o bucurie la birou, atelier, minunate in sala de sport si peste tot unde avem nevoie de confort.

Sistemele AMASS de incalzire pardoseala pot functiona perfect atat in interiorul constructiilor noi, cat si in cadrul cladirilor mai vechi, in care se poate inlocui pardoseala sau se poate chiar aplica un strat nou, peste vechea pardoseala (asa se procedeaza mai ales in cazurile cand se renoveaza baile).

Dumneavoastra decideti daca sistemul va functiona ca unica sursa de incalzire, sau daca se face instalatia sa functioneze ca varianta in completarea unei solutii clasice, ca sursa aditionala de confort sau de protectie pentru inghet, ca masura de precautie pentru pagubele mari ce pot sa apara daca, de exemplu, instalatiile termice ingheata.

Important de stiut, ca sistemul poate fi instalat si va functiona in combinatie cu orice fel de pardoseala: lemn, parchet, beton, gresie, faianta, marmura, samd. Randamentul oricarui sistem de incalzire (pardoseala sau pe baza de agent termic, samd) este direct proportional cu nivelul energetic al cladirii, o cladire izolata va pastra caldura mai bine timp indelungat.


This will be replaced by the player.

Va aflati aici : Incalzire in pardoseala / Solutii / Incalzire pardoseala

[ cere cotatie ] [ intrebari frecvente ]


Informatii generale:Incalzire pardoseala | incalzire electrica in pardoseala | incalzire prin pardoseala

Continutul paginilor site-ului web www.amass.ro este protejat de legile dreptului de autor. ©2008 Toate drepturile sunt rezervate S.C. AMASS INTEGRAL SOLUTION S.R.L.

Continutul site–ului, incluzand dar fara a se limita la text, desene sau modele, grafica, imagini si sunet nu poate fi reprodus, transferat, distribuit sau stocat fara permisiunea prealabila a SC AMASS INTEGRAL SOLUTION SRL, cu exceptia cazurilor cand reproducerile sunt facute pentru uz strict personal sau acolo unde este altfel indicat. Orice abatere de la prevederile paragrafului de mai sus va fi tratata ca un caz de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.